zeefdrukken

Kees Salentijn

Gestudeerd aan de Rietveld Academie in Amsterdam, heeft Salentijn zich na zijn studie ontwikkeld tot een kunstenaar met een geheel eigen stijl. Beïnvloed door felle kleuren, spontaniteit en de Spaanse cultuur, combineert hij abstract met figuratief werk.


Angeles Nieto 
Angeles studeerde aan de kunstacademie in Maastricht en volgde kunstgeschiedenis in haar geboortestad Madrid. In haar werken komt haar Spaanse bloed vooral tot uiting in kleuren, vormen en thema's. Angeles werken zijn tot in Japan te bewonderen. Wij hebben een mooie selectie zeefdrukken in onze collectie opgenomen.


Ronald Boonacker

De werken van Boonacker zijn zeer herkenbaar door het kleurgebruik en de landschapsvormen. Zijn passie om te reizen komt tot uiting in al zijn werken. Wij hebben een aantal zeefdrukken voor uw geselecteerd.


Mariska Meijers

Deze voormalige bankier heeft zich helemaal toegelegd op haar artistieke droom én met succes. Haar werken zijn luchtig met veel kleur. Van het rijksmuseum tot aan Singapore zijn haar werken te bewonderen. Wij zijn dan ook blij u 3 bijzondere zeefdrukken te kunnen aanbieden.

© 2018 - 2020 KaJa kunst & lijsten | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel