Originelen

Jan-Hein Arens

Op zoek naar spanning tussen toeschouwer en zijn werk gebruikt Jan-Hein Arens menselijke emoties en hunkeringen als uitgangspunt. Op een ongebruikelijke manier prikkelen zijn tekeningen waardoor bij menigeen een glimlach of blijk van herkenning op het gezicht verschijnt.


   

 


Christiane Middendorf

Geboren in Essen in 1961. Christiane's werk is ook internationaal te bewonderen. Haar doeken zijn abstract, kleurrijk en zeer krachtig. Haar schilderijen zijn een reflectie van emoties. Met enige regelmaat hebben wij haar werken in onze galerie. Hiernaast ziet u een impressie van haar werken.

  


 

 

Helma Broekhof

Geboren en woonachting in Vught. Helma is een zeer divers beeldend kunstenaar. Zij maakt bijzondere realistische stillevens. Haar figuratieve doeken zijn kleurrijk en met veel oog voor detail gemaakt. Kom gerust eens kijken er hangen altijd werken van Helma in onze galerie.

 

   


 


 

 

Simon et Bruno

Simon Solinski (1940) & Bruno Aveline (1959). Internationaal befaamd en sinds 1976 een kunstenaarsduo. Zij spelen vooral met kleuren en vormen en zijn telkens weer vernieuwend. In onze galerie zijn diverse werken tentoongesteld.


   

 Deze en andere werken zijn te bewonderen in onze galerie of in onze webshop.KaJa kunst & lijsten - Vlasmeersestraat 39-41 Vught - T 073 657 9992